Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wij willen meedoen, wie helpt ons!
 

 

Wij willen meedoen, wie helpt ons!

Op zaterdagmiddag 10 oktober 2015 wordt er een Open Dag georganiseerd bij woongroep Ridder aan de Ridder 5 in Boxtel. Tijdens deze Open Dag kunnen belangstellenden en buurtbewoners kennis maken met de bewoners van de woongroep en met de nieuwe zorgaanbieder Amarant.
Er worden rondleidingen gegeven zodat men een indruk kan krijgen hoe mensen met een beperking met elkaar wonen .

Ook zal men deze middag gebruiken om mensen te interesseren om maatje te worden van bewoners. Omdat er steeds minder zorggelden beschikbaar komen om leuke dingen met bewoners te doen, wordt er gezocht naar mensen die een paar keer per jaar iets leuks met de diverse bewoners willen doen. Ook zij willen participeren in deze maatschappij. Dit kan variëeren van een stukje wandelen, zwemmen, kermis bezoeken, naar een stad gaan, een spelletje doen tot wellicht wat sporten en eventueel een stukje fietsen. Ook kan men als begeleider mee naar bijvoorbeeld een muziekavond of naar de bioscoop. Wellicht hebben maatjes zelf ook leuke ideeën zoals samen koken. Het maatje treedt de ander tegemoet als een gelijkwaardig persoon, waarbij de waarde van het persoonlijk contact voorop staat.

De bewoners zouden de maatjes zeer dankbaar zijn als er iets ondernomen zou worden.
Op deze dag zullen er begeleiders aanwezig zijn waar u informatie kan inwinnen wat het exact inhoudt.
Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje en zal er live-muziek aanwezig zijn van een bekende Boxtelse feestband en een entertainer.
Kortom, de bewoners heten u van harte welkom en willen graag kennis met u maken.

De Open Dag is van 13.00 – 17.00 uur aan Ridder 5 in Boxtel. Dit is aan de Van Beekstraat net voorbij het winkelcentrum Selissen.

Auteur Cor Hogenboom
Meer algemeen nieuws >>>>


 
10-10-2015
 
 
Wij willen meedoen, wie helpt ons!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)