Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kastanjebomen aan de Kastanjelaan
 

 

Kastanjebomen aan de Kastanjelaan worden gerooid

In april 2015 bleek dat de kastanjebomen aan de Kastanjelaan ernstig ziek waren: er is kastanjebloedingsziekte geconstateerd. Dit betekent dat zich rondom de bomen gevaarlijke of onveilige situaties kunnen voordoen (denk aan loskomende takken). Daarom zien we ons als gemeente genoodzaakt om in te grijpen. Op dinsdag 28 juli vinden vanaf 7.00 uur werkzaamheden plaats om 19 kastanjebomen in de Kastanjelaan te rooien. Vier kastanjebomen (die niet ziek zijn) blijven staan. De werkzaamheden worden in één dag uitgevoerd. De vergunning is hiervoor reeds verleend. Omwonenden ontvangen deze week een informatiebrief.

Kastanjelaan dinsdag 28 juli afgesloten voor voetgangers en fietsers

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is de Kastanjelaan op dinsdag 28 juli afgesloten voor voetgangers en fietsers. Voetgangers en fietsers kunnen in plaats van de Kastanjelaan gebruik maken van de straat Munsel om de Bosscheweg te bereiken. 

Herplant Kastanjelaan

Sinds april 2015 zijn we met omwonenden in gesprek over de toekomst van de Kastanjelaan. De omwonenden, waarvan wij uit eerdere bijeenkomsten contactgegevens hebben, sturen wij begin september 2015 het rapport met aanbevelingen voor keuzes voor herplanting. Daarna zullen we een definitieve keuze maken voor de herplant in de Kastanjelaan. In het komende plantseizoen (oktober-maart) zal de herplant uitgevoerd worden. Wij zijn blij dat we samen met omwonenden kunnen toewerken naar een mooie toekomstige groene invulling van de Kastanjelaan.

Bron Gemeente Boxtel
Meer algemeen nieuws >>>>


28-07-2015
 
 
Kastanjelaan
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)