Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kastanjebomen aan de Kastanjelaan gerooid
 

 

Kastanjebomen aan de Kastanjelaan gerooid

In april 2015 bleek dat de kastanjebomen aan de Kastanjelaan ernstig ziek waren: er is kastanje bloedingsziekte geconstateerd. Dit betekent dat zich rondom de bomen gevaarlijke of onveilige situaties kunnen voordoen (denk aan loskomende takken). Daarom zag als gemeente genoodzaakt om in te grijpen. Op dinsdag 28 juli vonden de werkzaamheden plaats om 19 de kastanjebomen in de Kastanjelaan te rooien. Vier kastanjebomen (die niet ziek zijn) bleven staan. De werkzaamheden werden in één dag uitgevoerd. Al het versnippert hout werd gebruikt voor groene stroom op te wekken in de verbranding centrale in Eindhoven.

Herplant Kastanjelaan Sinds april 2015 is de gemeente Boxtel met omwonenden in gesprek over de toekomst van de Kastanjelaan. In het komende plantseizoen (oktober-maart) zal de herplant uitgevoerd worden.

Meer algemeen nieuws >>>>


28-07-2015
 
 
Kastanjebomen aan de Kastanjelaan gerooid
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)