Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Gezond Bewegen in Het Groene Woud
 

 

Doe mee aan festival Gezond Bewegen in Het Groene Woud

Van 24 t/m 29 augustus staat Het Groene Woud in het teken van het festival Gezond Bewegen in Het Groene Woud. Het 6-daags evenement wordt georganiseerd ter afsluiting van het 15-jarig jubileum. Om dit festival tot een succes te maken, wil Het Groene Woud alle organisaties die een relatie hebben met dit thema, betrekken bij dit evenement. Als organisatie kun je je op meerdere manieren verbinden aan het festival. Maar ook als inwoner van Het Groene Woud kun je uiteraard deelnemen. Dus doe mee, en ervaar de vele manieren van gezond bewegen in Het Groene Woud!

4 dagen beweegtochten

De eerste vier dagen van het 6-daagse festival staan in het teken van ‘beweegtochten’. De organisatie wil de bewoners en bezoekers van Het Groene Woud op 24, 25, 26 en 27 augustus kennis laten maken met het gebied door deelname aan een aantal boeiende tochten door het prachtige Nationale Landschap. Denk hierbij aan wandel-, fiets en andere ‘beweeg’-tochten. Iedere organisatie die in deze week een evenement wil organiseren of al organiseert, kan zich aanmelden via gezondbewegen@hetgroenewoud.com . Aangemelde tochten en activiteiten komen op de website www.hetgroenewoud.com/gezondbewegen en profiteren van de inspanningen die vanuit Het Groene Woud worden gedaan ter promotie van het festival. Via dezelfde website is het voor iedereen, jong en oud, mogelijk zich aan te melden voor de verschillende tochten.

Themadag ‘Gezond Bewegen in het Groen’

Onderdeel van het festival is ook de themadag ‘Gezond Bewegen in het Groen’. Deze dag wordt georganiseerd op vrijdag 28 augustus in het centrum van Liempde. Tijdens de themadag komen verschillende aspecten van bewegen in het groen samen. Er worden in totaal vier deelthema’s belicht: bewegen & gezondheid/zorg, bewegen & recreatie, bewegen & sport en bewegen & educatie. Rondom deze thema’s worden vier presentaties en vier actieve workshops georganiseerd. Daarnaast is er ook een ‘Bewegen in het groen’-markt. Organisaties die zich verbonden voelen met één van de deelthema’s en zich willen presenteren op de markt, kunnen zich nog aanmelden. Uiteraard kan iedereen die wil komen als bezoeker zich ook nog steeds aanmelden. Geef je voor 15 augustus op via communicatieteam@hetgroenewoud.com en zorg dat je erbij bent! Via dit adres kunnen organisaties ook informeren naar de mogelijkheid voor deelname aan de markt.

Afsluitend sportevenement

Als afsluiting van het festival Gezond Bewegen in Het Groene Woud, wordt op zaterdag 29 augustus bij Streekpark Klein Oisterwijk een groot sportevenement georganiseerd. De organisatie is nog op zoek naar sportverenigingen en sportaanbieders die op deze dag clinics willen verzorgen. Dit kunnen allerlei sporten zijn! Het belangrijkste is dat de sport te beoefenen is op een grasveld of in een bosachtige omgeving. Kortom, vind je het leuk om geïnteresseerden meer te leren over de sport die je beoefent en wil je tegelijkertijd je bedrijf of vereniging promoten onder een breed publiek? Meld je dan aan! Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met organisatiebureau Mauri via gezondbewegen@hetgroenewoud.com

 29-08-2015
 
 
Gezond Bewegen in Het Groene Woud
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)