Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

WinterWonderZondagen Liempde
 

 

Eerste editie WinterWonderZondagen op 20 en 27 december in Liempde

Op zondag 20 en zondag 27 december wordt in Liempde de eerste editie van de WinterWonderZondagen georganiseerd. Op deze twee dagen zijn er in het dorp volop winterse activiteiten te beleven! Denk aan muziek, leuke acts, een rit met het treintje of vierpersoonsfiets en kraampjes met winterse versnaperingen. Op 20 december beginnen de activiteiten om 14.00 uur en op 27 december om 13.15 uur. Op beide dagen eindigen de activiteiten rond 19.00 uur. De WinterWonderZondagen zijn tegelijk met de Kribkesroute-Liemt in het Licht. Liempde staat deze maand volledig in het teken van de winterse sferen!

In Liempde is al vier jaar op rij de Kribkesroute uitgezet. De Kribkesroute bestaat uit twee wandelroutes langs meer dan 180 kerststallen in Liempde. Andere jaren werden er tal van leuke activiteiten georganiseerd tijdens de Kribkesroute. Dit is voor de horecaondernemers van Het Wapen van Liempde en De Durpsherberg aanleiding geweest om de WinterWonderZondagen te organiseren. Inwoners en verenigingen zijn massaal opgeroepen om op zondag 20 en zondag 27 december iets speciaals te organiseren. Hierdoor wordt een wandeling van de Kribkesroute nog leuker en mooier. De Kribkesroute is te lopen van 11 december 2015 tot en met 6 januari 2016.

Winterse activiteiten
Wat staat er allemaal te gebeuren op deze twee dagen? Er is van alles te beleven! In het dorp lopen nostalgische figuren rond van Terug in d’n Ted, bij diverse kerststallen van Liempdse inwoners worden hapjes en drankjes aangeboden, er is een kleurwedstrijd voor de kinderen en een heuse foto booth, bij de Liempdse horeca zijn winterse gerechten verkrijgbaar en op de terrassen van het Wapen van Liempde, De Durpsherberg, ’t Huukske en bij zorgcentrum De Vlaswiek spelen o.a. dweilorkest Op noar d'Honderd, Voices, Noottoestand en smartlappenkoor de Gimmese Smart. Degenen die de Kribkesroute niet te voet willen afleggen, kunnen kiezen voor andere ludieke vervoersmiddelen. Vanaf het Raadhuisplein is het mogelijk om met de vierpersoonsfietsen te gaan, in de kar achter een ezel en met het treintje. Het treintje rijdt bovendien iedere dag tussen 20 en 27 december.

Kribkesroute
Een overzicht met alle activiteiten is te vinden op www.gastvrijliempde.nl. Op deze website vind je ook de folder van de Kribkesroute-Liemt in het Licht met daarin de twee wandelroutes. De folder is tevens te downloaden vanaf www.kribkesrouteliempde.nl, de app van Beleef Boxtel en verkrijgbaar bij diverse Liempdse horecagelegenheden. De WinterWonderZondagen worden mogelijk gemaakt door Beleef Boxtel, Het Wapen van Liempde, de Durpsherberg en SPPiLL.

Bron Sppill
Meer algemeen nieuws >>>>


20-12-2015
 
 
WinterWonderZondagen Liempde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)