Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Durpskwis Liemt
 

 

Durpskwis Liemt 6 november 2015

Op vrijdag 6 november 2015 wordt wederom de originele, slimme, snelle en vooral gezellige Liemtse Durpskwis georganiseerd! Ontstaan uit een activiteit van buurtvereniging Klein Hoekje/Nieuwe Wijk maar dit jaar voor het eerst toegankelijk voor iedereen uit Liempde.

Vanaf 19.00 uur kunnen de vragenlijsten bij het Wapen van Liempde opgehaald worden, waarna je met je team thuis de vragen gaat beantwoorden. De vragen zijn opgedeeld in diverse categorieën en er is een geheime opdracht, die natuurlijk pas op de avond zelf bekend wordt gemaakt.

Uiterlijk om 23.00 uur dienen de antwoorden dan ingeleverd te worden, waarna deze nagekeken worden en omstreeks 00.30u zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De prijzen bestaan uit Op Liemt Gemunt bonnen die bij de Liempdse winkels en horecagelegenheden in te wisselen zijn. Dus ook op de avond zelf !

Maak een team van rond de 10 personen en stuur vanaf 1 september een mailtje aan durpskwisliemt@gmail.com. Bij de opgave dien je een teamnaam op te geven, de captain, het telefoonnummer en mailadres van de captain en een inschatting van het aantal personen van je team. Het inschrijfgeld à €20 per team dien je te betalen tijdens het ophalen van de vragen. Opgeven kan tot uiterlijk 1 oktober 2015.

Let op: er kunnen in totaal 40 teams meedoen. Alleen de 40 eerste aanmeldingen zijn dus verzekerd van een plaats.  

De spelregels en verdere informatie kun je vinden op de facebookpagina van de durpskwis: https://www.facebook.com/durpskwis.liemt

Meer algemeen nieuws >>>>


06-11-2015
 
 
Durpskwis Liemt
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)