Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtelse Gilde naar Vrijgildefeest in Casteren
 

 

Boxtelse Gilde naar Vrijgildefeest in Casteren

Zondag 5 juli met het Boxtelse Gilde naar Vrijgildefeest in Casteren met nummer 43 lopen we vrij achteraan in de optocht door het dorp. Speciale dag vandaag want we hebben twee nieuwe jeugd tamboers erbij. Levi en ook Ravi, de kleinzoon van onze koning Guus, want zal hij trots zijn. Ze hebben het uitstekend gedaan. Ook een groot compliment voor Frank die vandaag het vaandel droeg. vanwege haar gewicht en de wind niet zo maar een klus. Geweldig heren!

Guus zal met andere koningen schieten met kruisboog op een waarschijnlijk gipsen vogel op 12 meter hoogte om een herinneringsschild. Want wie het laatste stukje eraf schiet is de koning der koningen. Ook ons korps en de andere schutters zullen proberen om een schild te winnen met kruisboogschieten. Theo zal zijn tamboer kwaliteiten ook vast laten horen aan de jury. Hopende dat hij ook met zilver naar huis gaat. Succes heren!

Auteur Ruud van Casteren
Meer algemeen nieuws >>>>


05-07-2015
 
 
Boxtelse Gilde naar Vrijgildefeest in Casteren
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)