Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxteldag 2015
 

 

Zaterdag 20 juni Boxteldag 2015

Op zaterdag 20 juni vindt van 10.00 tot 18.00 uur de Boxteldag 2015 plaats. Deze dag is een vervolg op de Inspiratieavond 2014, waarop verenigingen en instellingen uit onze gemeente zich aan elkaar presenteerden op het gemeentehuis. Dit jaar combineren we dit inspiratiemoment met een open huis in ons verbouwde gemeentehuis.

Boxtel verandert, wij dus ook!
Nieuwsgierig? Kom dan op 20 juni naar de Boxteldag. Buiten op de Markt is er een geweldig programma met Boxtelse acts, organisaties en instellingen. Maar dat kennen jullie…onze gemeenschap bruist al jaren. Minder bekend zijn de veranderingen, die de gemeente realiseert in de eigen organisatie. We zien een nieuwe rol voor onszelf en werken hard aan deze cultuuromslag. Dat laten we op 20 juni graag zien!

Meer algemeen nieuws >>>>


20-06-2015
 
 
Boxteldag 2015
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)