Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

150 Jaar spoor in Boxtel
 

 

150 Jaar spoor in Boxtel

Een feest van twee dagen rond het station van Boxtel i.v.m. het 150 jarig bestaan van het spoor. Er waren leuke evenementen georganiseerd zoals een modelspoorbeurs en modelbanen in het Jacob Roeland Lyceum, historische films bij museum Vekemans de onthulling van een kunstwerk en het pegasusbankje.

ook was er een concert van de "Stripe Big Band" op het stationsplein. Bij de modeltreinen waren zeer enthousiaste eigenaren die alles vertelde hoe het gemaakt was en op welke evenementen ze nog meer geweest waren. Op het stationsplein werd door een spoorwegbeambte in oud tenue een verhaal verteld van het begin van het spoor tot heden met vele mensen die dan in klederdracht uit die tijd dansten en speelden. Het bleef gelukkig heel lang droog wat erg fijn voor het publiek was.

Auteur N van Hellemondt
Meer algemeen nieuws >>>>


03-05-2015
 
 
150 Jaar spoor in Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)