Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zes Boxtelse verenigingen slaan handen in één
 

 

Zes Boxtelse verenigingen slaan handen in één

In het kader van samen sta je sterk hebben enkele verenigingen besloten om de handen in één slaan. Scouting Boxtel , Handboogvereninging L’Union Boxtel , Postduivenvereniging De Luchtpost, Biljartvereniging de Baronie, Manege de Langspier en Gilde St. Barbara en St. Joris gaan samenwerken.
De verenigingen zijn zeer verschillend, toch  is de samenwerking niet vreemd.  4 van de 6 verenigingen zijn gevestigd aan de Molenwijkseweg.

De verkeersveiligheid is voor deze verenigingen een zeer belangrijk punt. Hierin zullen de verenigingen samen optrekken. Daarnaast wordt er samengewerkt rondom de ledenwerving. Op 23 maart zal er een open dag plaats vinden aan de Molenwijkseweg waar alle verenigingen zich zullen presenteren. Tijdens de open dag zal ook gezorgd worden voor een hapje en drankje en muziek!



23-03-2014
 
 
Zes Boxtelse verenigingen slaan handen in één
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)