Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts redden vrouw uit de Dommel
 

 

Scouts redden vrouw uit de Dommel

Op zaterdag 22 februari kwamen zes scouts van Scouting Boxtel tot hun schrik een vrouw tegen die in de Dommel lag. De scouts grepen in en redden, met hulp van omstanders, de onderkoelde vrouw.
Dit weekend hadden de gidsen en verkenners  samen een weekend in hun blokhut in Boxtel. Tijdens een tocht door de omgeving kwam één van de groepjes bij de Dommel een gevaarlijke situatie tegen. Eerder was een vrouw te water geraakt door onbekende oorzaak. De vrouw was onderkoeld, kon zichzelf niet meer redden en riep om hulp. De scouts hadden iets dergelijks nog nooit meegemaakt, maar reageerden gelukkig direct. Mirthe en Stef belden 112. Mirthe vond dat heel spannend en was bang niet serieus genomen te worden. Gelukkig ging dat goed en waren de politie en ziekenwagen snel ter plaatse. Ondertussen legden de andere scouts hun jassen over de vrouw om haar wat op te warmen, terwijl er thuis dekens gehaald werden.

De vrouw is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Politieagent Marcel de Rouw complimenteerde de scouts voor de snelle en juiste reactie, de scouts mogen trots zijn op hun handelen. De scouts waren geschrokken van de situatie, maar waren erg blij dat het goed is afgelopen.

Meer algemeen nieuws >>>>


Van links naar rechts: Mirthe (12 jaar ), Damian (13 jaar), Michelle (15 jaar), Stef (13 jaar), Lotte (11 jaar) en Giel (13 jaar).

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)