Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Geslaagde Open dag Scouting Boxtel
 

 

Geslaagde Open dag Scouting Boxtel

Op zondag 23 maart organiseerde Scouting Boxtel in samenwerking met zes andere verenigingen aan de Molenwijkseweg een open dag. Tijdens deze open dag kon iedereen kennis maken met Scouting en de andere verenigingen. 

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Tijdens de open dag kregen de bezoekers in een notendop te zien wat Scouting allemaal inhoudt: Wat denk je van luciferdomino, wipwap bouwen, marshmallows bakken of kampvuur stoken.

Ondanks de regen was het een zeer geslaagde en gezellige middag. Tientallen kinderen hebben een flyer meegenomen om drie keer te komen kijken bij de groep.

Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

 
 
 


23-03-2014
 
 
Geslaagde Open dag Scouting Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)