Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Financiële oplossing geeft Pius X meer ruimte
 

 

Financiële oplossing geeft Pius X meer ruimte

Donderdag 18 december ging wethouder Herman van Wanrooij het gesprek aan met de heren Ton van Boxtel en Albert van Dijk van Stichting Jeugdbelangen Liempde over het beheer van sporthal Pius X. De zoektocht naar een nieuwe beheerder voor de sporthal in Liempde zit momenteel in een impasse. De gemeente heeft hulp aangeboden om een oplossing te vinden. Stichting Jeugdbelangen Liempde heeft aangegeven dat zij de voorkeur heeft om zelf de aanstelling van een nieuwe beheerder op te pakken. De gemeente ondersteunt dit en geeft de stichting Jeugdbelangen Liempde financiële ruimte door het eerste kwartaalbedrag van de jaarlijkse subsidie 2015 alvast uit te betalen. Daardoor heeft de stichting meer tijd en ruimte om tot een gedegen businessplan te komen.

Ruimte voor ontwikkeling gedegen businessplan
Eind 2015 loopt de huidige exploitatieovereenkomst af. Voor die tijd willen beide partijen komen tot een breed gedragen oplossing: een reëel businessplan, dat zowel door de Liempdse achterban, de stichting en de gemeente gedragen wordt. De gemeente heeft met stichting Jeugdbelangen Liempde afgesproken dat dit plan voor 30 april 2015, door beide partijen voor akkoord bevonden, op tafel ligt. Desgewenst vindt er tussentijds overleg plaats tussen de gemeente en de stichting om tot dit plan te komen.

Vertrouwen in oplossing
Dankzij het goede en constructieve overleg vandaag hebben zowel de gemeente als stichting Jeugdbelangen Liempde er vertrouwen in dat ze samen tot een goede oplossing voor Pius X komen. De gemeente is blij met het enthousiasme dat de stichting uitspreekt om de zaak op te pakken en kijkt uit naar het businessplan. De stichting is blij met de uitkomst van het open en constructieve overleg met de wethouder en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Bron Gemeente Boxtel
Meer algemeen nieuws >>>>


18-12-2014
 
 
Financiële oplossing geeft Pius X meer ruimte
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)