&

Ajax C1 - PSV C1

Voetbal talent uit Boxtel speelt om landkampioenschap

Donderdag 17 mei speelde de voetbal talent uit Boxtel Maarten Peijnenburg met PSV C1 tegen Ajax C1 om het landkampioenschap van Nederland.
Deze wedstrijd werd gepeeld op het voetbal terrein van voetbal vereniging DSO in Zoetermeer
PSV C1 heeft wedstrijd om het landskampioenschap helaas met 3-1 verloren. Ajax C1 was de eerste vijf minuten een stuk feller wat resulteerde in een zeer snelle 2-0 voorsprong. Hierna kwam PSV terug in de wedstrijd en scoorde de aansluitingstreffer 2-1. De eerste helft was een prachtig schouwspel met veel kansen voor beide partijen. De ruststand was 2-1 maar had ook zomaar 4-4 kunnen zijn. Ook de tweede helft kwam Ajax een stuk beter uit de startblokken. Zodoende was het in de eerste minuten na de rust dan ook meteen 3-1. Ajax deed hierna kundig de wedstrijd op slot. Hierdoor was de tweede helft een stuk minder aantrekkelijk. Ajax wilde niet meer en PSV had niet meer de kracht. Dat uiteindelijk de eindstand dan ook 3-1 werd was vanzelfsprekend. Na de wedstrijd werd de kampioensschaal dan ook terecht uitgereikt aan de Ajax C1.

Auteur : A.Peijnenburg