&

PSV vrouwen - Achilles`29 vrouwen

PSV vrouwen tegen Achilles`29 met Liempds tintje

Vrijdag 17 februari speelde op sportcomplex de Herdgang de PSV vrouwen tegen Achilles`29 met een Liempds tintje. De hoofdtribune was goed gevuld met supporters uit Liempde die speciaal kwamen voor hun vedettes Mauri van de Wetering die uitkomt voor PSV en Romy van Oorschot die vlak voor de winterstop haar vv DVG shirtje inruilde voor Achillis`29. Helaas waren voor Romy deze wedstrijd uiteindelijk geen wedstrijd minuten weggelegd. Met duidelijk 5-0 overwinning werd de wedstrijd uiteindelijk in het voordeel van de PSV vrouwen beslist waar Mauri van de Wetering 1 doelpunt voor haar rekening nam.

Zaterdag 12 maart spelen PSV vrouwen tegen Achilles`29 wederom tegen elkaar maar nu voor de kwart finale beker. U bent van hart welkom op sportcomplex de Herdgang want beide vrouwen kunnen uw support gebruiken. De wedstrijd zal om 14.30 uur worden gespeeld.