&

Nederland O16 - Ierland O16

Armando Obispo op dreef bij het Nederlands Elftal O16

Vrijdag 13 maart heeft het 16 jarige voetbal talent uit Boxtel Armando Obispo (PSV O16) met het Nederlands Elftal onder 16 jaar zijn de tweede wedstrijd van het vierlandentoernooi met 4-0 gewonnen van Ierland. Na het verlies van de eerste wedstrijd wonsdag tegen Tsjechié (0-1) wist  Armando Obispo vlak voor rust nadat de Ierse doelman buiten zijn strafschop gebied de bal pakte via een vrije trap de 1-0 op het scorebord te plaatsen.

Na de rust werden negen spelers gewisseld om zo ook ander spelers aan het werk te zien. Armando Obispo die niet werd gewisseld nam al snel in de tweede helft het tweede doelpunt voor zijn rekening. Met nog twee doelpunten van Tim Schepop (FC Twente ) werd de tweede vierlanden toernooi wedstrijd met 4-0 gewonnen .