&

Sander Heesakkers Aston Villa - PSV A1

Sander Heesakkers geen winst met PSV A1 op Aston Villa

Woensdag 7 november kon het team van Sander Heesakkers PSV A1 na een 1-0 thuis overwinning niet de return wedstrijd tegen de fysieke sterke Engelse Aston Villa t omzetten in winst . Speler Burke van Aston Villa scoorde in de 20e minuut de 1 -0. Drennan zette in de 84e minuut van de wedstrijd de eindstand vast op 2-0.
Hiermee daalt PSV A1 naar de derde plaats van de Next genn series

TeamĀ  P W V G GD P

Sporting Clube de Portugal 4 3 1 0 4 9
Aston Villa 5 2 2 1 0 7
PSV Eindhoven 5 2 3 0 -4 6
Celtic 4 1 2 1 0 4

The NextGen Series dat is een Europese voetbalcompetitie voor jeugdelftallen van Betaald Voetbal Organisaties. Het toernooi wordt gespeeld in een Champions League-opzet.