&

NEC C2 - FC den Bosch C2

Stan Maas laat met FC den Bosch C2 punten over aan NEC

Stan Maas  wist zaterdag 30 november niet met FC den Bosch C2 de uit de uitwedstrijd tegen NEC winnend af te sluiten. De wedstrijd ging gelijk op, alleen een fout van de keeper, leidde tot de 1-0. FC den Bosch C2  liet zich niet uit het veld slaan, en maakte 1-1. 10 minuten voor de rust maakte NEC 2-1, een afgeslagen bal kwam voor de voeten van een NEC speler op rand van de 16 meter, en knalde hard in.

Ruststand 2-1.
Na rust was het beeld hetzelfde, gelijk waardig, maar NEC scoorde. Spits zag de keeper voor zijn goal staan, en scoorde vanaf 25 meter, over de keeper. Mooie goal. FC den Bosch C2  bleef jagen op de 3-2. NEC counterde. 10 minuten voor tijd kreeg NEC een onterechte penalty. De keeper stopte hem. FC den Bosch C2  zette nog een keer aan , en 5 minuten voor tijd was het 3-2. FC den Bosch C2  bleef aanvallen, maar NEC scoorde in de laatste minuut de 4-2 uit een counter. Qua spel was FCDB gelijkwaardig, maar NEC scoorde meer, door de betere voorhoede.