&

Nuenen D1 - Fc den Bosch D2

Stan en Lars pakken met Fc den Bosch 1punt op Nuenen D1

Het spel van zaterdag 3 november  was niet zo best, net als het weer. FC den Bosch D2 combineerde niet, lieten de tegenstander voetballen, zonder druk op de bal te zetten. De afvallende ballen waren dan ook voor Nuenen. Zo kwam FC den Bosch D2 ook op achterstand. Afval werd afgeslagen door de verdediging van FC den Bosch D2, en de afvallende bal werd opgepikt door een middenvelder van Nuenen, die een schot kon lossen. FC den Bosch D2 werd hiernaar iets feller, wat dan ook resulteerde in de gelijkmaker. Uit een corner kopte Stan de 1-1 binnen. Niet snel daarna werd het al weer 2-1 voor Nuenen.

Door het verkeerd uitspelen kwam een speler van Nuenen in balbezit, die alleen er door heen liep, en op de keeper af ging. De keeper pareerde het schot, alleen via de kluts ging de bal eruit uiteindelijk toch nog in. Het zat FC den Bosch D2 niet mee. De 2de helft was FCDB stukken feller en attenter dan voor rust. Er werd beter overgespeeld, passes kwamen aan, en betere bal aannamens. Nuenen kwam er eigenlijk niet meer aan de pas. FC den Bosch D2 vergrootte de druk op de goal van Nuenen , om de gelijkmaker te maken. Die kwam er dan ook, en met nog 10 minuten te spelen, wilde FC den Bosch D2 ook de 2-3 maken. Deze kwam er, alleen werd de goal afgekeurd door de scheidsrechter omdat het buitenspel zou zijn. Maar dit was het volgens de FC den Bosch D2 niet. Dus bleef het bij een punt.