&

ZVS VR1 - Rood Wit VR1

ZVS VR1  knap lastige overwinning op Rood Wit VR1

Maandag 24 september stond in sporthal de Braken de ZVS-vrouwen 1 tegenover Rood Wit vrouwen 1 tegen over elkaar. Om 20.30 uur trapten de ZVS af om vanaf de eerste minuut Rood Wit onder druk te zetten en met resultaat. Al vrij snel werd er een voorsprong opgebouwd en zag het er naar uit dat Rood Wit kansloos ten onder zou gaan. Toch wist Rood Wit tegen gas te geven maakten in de laatste minuten van de wedstrijd ZVS nog knap lastig. Met een 6-5 eindstand op het scorebord konden de vrouwen van ZVS opgelucht ademhalen

Maandag 1 oktober speelt ZVS VR1 een thuis wedstrijd tegen FC Skiete Willie VR1 om 20.30 uur in sporthal de Braken