&

Gebr Bekkers - Het Hart van Boxtel

Bekkers transport 3e klasse zaalvoetbalkampioen

Vrijdag 3 Juni werd het zaalvoetbal seizoen 2015-2016 afgesloten in sporthal de Braken met een om het kampioenschap in de 3e klasse. De goed bezette sporthal kon genieten van 2 mooie finales. Met  Hart van Boxtel  en Gebr. Bekkers transporten begon de 3e klasse In deze gelijk opgaande strijd opende N.v. Besouw voor Bekkers. Net voor het ingaan van de pauze zorgde R.de Graaf voor de 1-1 ruststand

Na de rust kwam Hart van Boxtel snel op een 2-1 voorsprong wederom door R.de Graaf . Hart van Boxtel  liet enkele keren verdedigende steekjes vallen en daarvan maakte P.Hazenberg gebruik  2-2 Bij een volgende aanval  kon de keeper v.d Bessselaar de bal maar half stoppen en profiteerde R. Pijnenburg  2-3 Hart van Boxtel zette druk op het team  van Bekkers en een schot  van M.vd Besselaar  ging  via een verdediger in het doel  3-3 In de laatste minuten  wilde zij die score nog verhogen maar door een uitbrak door de verdediging maakte P. Hazenberg voor Bekkers het winnende doelpunt  3-4