&

Zaalvoetbal Hart van Boxtel - administratie Jilesen

Nieuwkomer 1e klasse speelt verdiend gelijk

In de 1e klasse speelden zaterdag 31 augustus nieuwkomer administratie Jilesen gelijkspel tegen ervaren zaalvoetballers van het Hart van Boxtel. Al in de 4e minuut liet Jilesen speler Bas Verkaik zien dat ze in de 1e klasse thuis hoort door de 0-1 openingstreffer op het scorebord te zetten.

Hart van Boxtel wist vanaf dat moment dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou gaan worden en haalde alles uit de kast. Het Hart van Boxtel wist de achterstand om te zetten in een 4-3 voorsprong tot in de laatste minuut. Jari Klijmij wist nog in de laatste minuut van de wedstrijd de gelijkmaker te scoren voor zaalvoetbal team Jilesen.