&

Zaalvoetbal Boxtel

Zaalvoetbal Boxtel met top wedstrijden

Zaterdag 15 december was weer een avond met veel top zaalvoetbal wedstrijden in Sporthal de Braken.

Sc Universale leverde spannende strijd tegen de nummer drie van de 3e klasse Pika Bikes maar was in de tweede helft het betere team Universale eindstand 6-3

Van de Sande wist na een achterstand op ass. Geerts toch de winst naar zich toe te halen met een klinkende overwinning 9-3

Vets United tegen van Dongen waren de keepers oppermachtig na de vroege achterstand voor Vets United, werd er in de laatste minuten de gelijkmaker gescoord wat zeker verdiend was 1-1

Politieke Partij SP Boxtel hield deze avond een handtekening actie voor het behoud van Sporthal de Braken . Wilt u meer weten over deze actie van de SP Boxtel