&

Zonovergoten 12e Rabo Beach volleybal Boxtel

Zondag 29 juni werd er volop gestreden op de markt in Boxtel tijdens de finale dag van het Rabo Beach volleybal toernooi. In enkele sidderende finale rondes kwamen de volleybal teams van de Boel de boel en Calimero als winnaars van de 12e Rabo Beach volleybal toernooi 2013. Presentator Berry Dankers bedankte de sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt maar ook de bewoners van de Markt die “overlast” hebben ondervonden van dit druk bezocht sportief evenement . Na twaalf jaar alle volleybal wedstrijden om te hebben geroepen gaf Berry Dankers zijn stopwatch en fluitje over aan zijn opvolger.
Milou Langenhuijzen was winnaar van een mooie fiets die geschonken werd door de Rabo .