&

RKSV Boxtel F2 - SCI F2

Voor RKSV Boxtel F2 ligt het kampioenschap in zicht.

Na de vorige week gewonnen wedstrijd op RWB F3G (de nr.2) komt het kampioensschap steeds dichter bij. Met een voorsprong van 9 punten en één wedstrijd meer dan RWB F3G moeten we de komende drie wedstrijden zien te winnen. Zaterdag 9 november ging RKSV Boxtel F2 maar eerst kijken of we de drie punten bij Boc kunnen houden tegen SCI/Flynth F2.Met Sepp als vaste kracht op goal en een sterke verdediging met Max, Nathan en Bor gaan er dit seizoen nog maar weinig tegen goalen in. Om precies te zijn 4. Ook onze sterke aanvallers Justin, Rick, Tygo en Mees hebben de netten al vele malen (43 keer) laten trillen.Onze steeds sterker wordende middenvelders Jabril en Kay zorgen dit seizoen steeds weer voor een mooie spelverdeling over de flanken.

Dan nu de wedstrijd:
In de derde minuut heeft Tygo een goede aanzet een komt de bal bij Justin die een mooie poging niet kan verzilveren. Even later is het Rick die dan toch het net vindt en de 1-0 op het scorebord weet te zetten. Ook is het Rick die met een solo de 2-0 op zijn schoen heeft maar helaas wordt deze gemist.
Na een goede corner, afgelopen week nog op getraind, is het Tygo die de 2-0 nu wel maakt.
Tygo die nog maar net de 2-0 heeft gemaakt geeft nu een mooie bal aan Rick en hij weet de 3-0 te scoren. Ook is het even later weer Rick die na een mooie poging op de keeper stuit van SCI, die toch nog veel ballen weet te houden, en helaas de 4-0 niet door laat gaan.
Met nog maar een paar minuten tot de rust zijn het Mees, Rick en Justin die in een sneltreinvaart de 4-0, 5-0 en de 6-0 maken.

Na rust is het Bor die met een mooie solo langs de lijn er toch nog een corner weet uit te halen die hij uiteindelijk zelf neemt maar helaas niet wordt afgemaakt door onze aanvallers.
Nu is het Max die zijn aanvallende kwaliteiten laat zien en het 7-0 zo maar had kunnen maken.
Een poging van Justin en een afstandsschot van Bor weten ook de netten niet te laten trillen en zo is er de tweede helft al tien minuten niet gescoord. Toch is het de keeper van SCI die vanuit een corner de bal niet klem heeft en deze het doel in laat verdwijnen 7-0. Max die het nog maar eens probeert op doel en een mooie actie van Nathan langs de zijlijn hebben onze verdedigers ook veel aanvallende kwaliteiten in zich. Een goede aanval van SCI die het maar eens op de counter proberen weten Bor en Nathan niet te slim af te zijn en de bal beland dat ook achter ons doel. Sepp die met een flinke uittrap de bal bij Kay krijgt die op zijn beurt samen Jabril, Max en Mees een aanval uit het boekje opzetten. Toch is het Jabril die de bal aan Mees geeft en deze weet de 8-0 te maken. Zullen we vandaag de dubbele cijfers gaan halen?

Jabril die steeds meer in de wedstrijd komt en met een schouwerduw de bal overneemt van zijn tegenstander en ook weer Mees weet te vinden die het doel maar net mist.
Met nog 2 minuten te spelen is het Mees die de 9-0 maakt na een pas van Kay.
Ook Mees weet met nog maar enkele seconden te spelen, na een prachtige Messi solo, dan toch de 10-0 te maken. Het eindsignaal klinkt en de drie punten blijven in Boxtel.
Na de wedstrijd checkt de trainer wat de andere teams in de competitie hebben gedaan en blijkt het dat RWB F2 gelijk heeft gespeeld tegen ODC F4 uitslag 2-2. En is bij een volgende winst het kampioensschap voor Boxtel F2 een feit.

Maar zal Den Dungen F2 dit volgende week laten gebeuren?
Op 16-11 speelt Boxtel F2 uit tegen Den Dungen F2 om 10:00 uur.