&

RKSV Boxtel D1 door Bladella D1 uitgeschakeld voor beker

Zaterdag 21 december een belangrijke bekerwedstrijd voor RKSV Boxtel D1 in Bladel. Op het kunstgras kwam RKSV Boxtel D1 niet aan een opbouwende aanval toe, ook mede het goede verdedigende werk van de tegenstander. Zij waren ook beter in de passing en afronding en het stond na 5 minuten al 1-0. De harde tegenwind speelde ook een rol waardoor een andere speelstijl gehanteerd moest worden. Helaas werd het vlak voor rust nog 2-0.

In de 2e helft bleef het beeld hetzelfde al kon Boxtel in aanvallend opzicht iets meer brengen. Toch was de tegenstander ook nu positioneel beter en scoorde 2x snel achter elkaar en werd het 4-0. In de slotfase kon Boxtel nog iets terug doen en scoorde Bart uit een goede aanval de 4-1, dit was ook de eindstand. Helaas is het beker avontuur van RKSV Boxtel D1 nu afgelopen.

Het team wenst iedereen fijne feestdagen en vooral een sportief 2014!