&

RKSV Boxtel O23 - Helvoirt O23

RKSV Boxtel O23 verliest van Helvoirt O23

Dinsdag 13 november verloor RKSV Boxtel onder de 23 jaar de thuis wedstrijd tegen Helvoirt O 23.
Nicky Verhoeven zorgde voor de openingstreffer van de wedstrijd in de 38e minuut voor de voorsprong voor RKSV Boxtel . Helaas kon het team van hoofdtrainer Frank van Oers van RKSV Boxtel niet de druk van Helvoirt aan die uiteindelijk de wedstrijd in de tweede helft in een 1-4 overwinning besliste

RKSV Boxtel spelers :Gido Verwijmeren Constant van den Broek,Nicky Verhoeven, Jari Klijmij, Younes Qoubbane, Fahrad Noor, Saad Koutabi, Remco van den Langenberg, Youri Tooren, Constant van den Broek, Tom van Rijswijk, Maykel Scheutjens en Ramon de Laat.