RKSV Boxtel mini 1-Wilhelmina 3

RKSV Boxtel mini 1 verslaat Wilhelmina 3

Na een heeeeeeele lange winterstop mochten onze mannen eindelijk weer de wei in.
Op een regenovergote kletsnat veld gingen onze Minies fel van start.
Wilhelmina had vandaag geen schijn van kans want onze Minies waren er super op gebrand op een overwinning vandaag.

Freek ''De Tank'' kogelde al binnen een minuut de bal al tegen de touwen YES YES YES 1-0.
Stijn ''De Sliding Man'' liet niet veel later de 2-0 van zijn voet schieten zo gaat ie lekkerrrrr.
Onze ''Grote kleine man'' Matai deed ook een duit in het zakje en maakte mooi de 3-0 wat Stijn weer niet op zich liet zitten en maakte zijn 2e en onze 4e.
Na een mooie lange solo dribbel van Jesse ''Scoort altijd en overal''
maakte hij geen fout voor een lege goal BAM 5-0.
Nog net voor rust scoorde Luuk ''Luukinio'' een super mooi doelpunt vanaf de zijlijn net over de middenlijn haalde Luuk verwoestend uit en met een 6-0 ruststand gingen we snel verder met de tweede helft.

In de tweede helft werd er nog 5 x gescoord Matai 3x,Stijn 1x,luuk 1x.
Na de penalties die gelijk eindigde zochten de doorweekte Minies de warme douche op brbrbrbrbrbrbbbrbr das lekker zon warm douche...

Minies gefeliciteerd met jullie 11-0 overwinning Superrrr