&

SVSSS 1 - ODC 1

Wedstrijd ODC gestaakt na blessure scheidsrechter

Het duel tussen SVSSS en ODC duurde zondag 10 februari slechts 66 minuten. Scheidsrechter Schellekens gaf toen aan niet meer verder te kunnen vanwege een hamstringblessure. Het stond op dat moment het 1 - 1. Joep van der Meijden had ODC al vroeg in de wedstrijd aan de leiding gebracht waarna de thuisploeg halverwege het eerste bedrijf langszij was gekomen. Wanneer het restant van de wedstrijd uitgespeeld zal worden, is nog niet duidelijk.

ODC had zich in de eerste wedstrijd van het seizoen op eigen veld laten verrassen door SVSSS. De fysiek sterke ploeg uit Udenhout won eind september op sportpark Molenwijk met 0 - 2. De tricolores hadden dus wat recht te zetten. Het team van trainer Carlo Vorstenbosch begon ijzersterk aan de return. Al binnen een minuut lag de bal in het doel. Sjoerd van Lokven veroverde op het middenveld de bal en zette Just van Wijk aan het werk. Van Wijk behield het overzicht en lanceerde Joep van der Meijden die beheerst scoorde: 0 - 1. Vijf minuten later was het bijna 0 - 2. Remco Schellekens zette Van der Meijden vrij voor het doel maar dit keer wist de Udenhoutse keeper redding te brengen. Pas na een klein kwartier kreeg de thuisploeg haar eerste kans maar ODC-keeper Jordy van der Zande stond op de juiste plek en voorkwam de gelijkmaker. Vlak daarna kreeg ODC opnieuw een goede kans. Weer was het Van der Meijden die in scoringspositie kwam maar dit keer ging zijn schot naast.  Gaandeweg de eerste helft werd SVSSS steeds sterker. Nadat Jim de Laat eerst nog in het zijnet had geschoten wist hij in de 25e minuut alsnog te scoren en stond het weer gelijk: 1 - 1. ODC had het daarna lastig. Mede door de regenval werd het steeds moeilijker om goed voetbal te spelen op de harde kunstgrasmat. De tricolores kwamen vlak voor rust goed weg toen de bal via een SVSSS-aanvaller maar net langs het Boxtelse doel ging.
Na rust veranderde er weinig. De fysiek sterke thuisploeg bleef aandringen maar gelukkig had ODC doelman Van der Zande die steeds op zijn post was en erger voorkwam. In de 66e minuut kwam er onverwacht een einde aan de wedstrijd. Scheidsrechter Schellekens gaf aan niet meer verder te kunnen in verband met een hamstringblessure. De verzorgers van de beide teams probeerden hem nog op te lappen maar dat lukte niet meer waardoor de wedstrijd bij een 1 - 1 stand gestaakt moest worden. Wanneer het duel uitgespeeld zal worden is nog niet duidelijk.

Volgende week zondag 17 februari speelt ODC thuis tegen Haarsteeg. De wedstrijd begint zoals altijd om half drie.

Auteur :Sjef Engelbart