Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 5x5 toernooi 2019
 

 

9e editie ODC 5x5 toernooi winst gaat naar van Penaltykillers en FC Barcorona

Op zaterdag 15 juni vond alweer de 9e editie plaats van het ODC Wagenaars 5 tegen 5 toernooi. Onder perfecte voetbal weersomstandigheden bonden wederom 70 (!) teams (50 heren en 20 dames) met elkaar de strijd aan. Nog niet eerder vielen er zo weinig wanklanken tijdens het toernooi te bespeuren. Goede scheidsrechters, veel sportiviteit, goed voetbal, gewoon gezelligheid en een fantastische sfeer. De teams die uitgeschakeld waren namen 's middags plaats op het terras en 's avonds stroomde de feesttent en datzelfde terras weer helemaal vol voor een spetterende feestavond. Ook hier heerste een prima sfeer. Een groot compliment en woord van dank is op zijn plaats voor het organisatiecomité maar ook voor alle vrijwilligers: de bouwploeg, de circa 35 bar- en cafetaria medewerkers, het wedstrijdsecretariaat, de EHBO, de ballenjongens enz. enz. Ook alle deelnemers hartelijk bedankt en hopelijk allemaal tot volgend jaar.

Bij de heren wonnen uiteindelijk Penaltykillers de finale door het team rijschool Edrive te verslaan. Bij de dames won het team FC Barcorona door in de finale met de toepasselijke naam altijd twiddes 2 wederom te verslaan in de finale.

Einduitslag mannen 
1 Penaltykillers 
2 Rijschool Edrive
3 Automontage van Lievenoogen
 
Einduitslag vrouwen
1 FC Barcarona
2 Altèd Twiddes
3 Ons talent is nog niet bekent!
 
Winnaar verliezersronde
de Listige Leeuwen
 
Sportiviteitsprijs mannen
AC Ober men un bloajke
 
Sportiviteitsprijs vrouwen
  17 met potentie


Meer ODC voetbal nieuws >>>>


09-06-2019
 
 
ODC 5x5 toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)