&

ODC G2- Best Vooruit G2

ODC G2 incasseert verlies tegen nieuwkomer Best Vooruit G2

Terwijl ODC G1 de kraker speelde om de koppositie in hun klasse trad ODC G2 aan tegen Best Vooruit G2. Dit team is dit seizoen toegevoegd aan deze klasse en vertoeft momenteel in de top 3. Voor de winterstop werd met 7-3 verloren in Best. Het zou moeilijk worden tegen deze nieuwkomer, want ze hadden tot nu toe geen enkel verliespunt, terwijl ODC een goede middenmoter is. Het was dan ook dat Best Vooruit vanaf het eerste fluitsignaal het doel van ODC opzocht en dit meteen beloond zag met een doelpunt. Ja, de gelegenheids goalie Joharo moest vrij snel de bal uit het net halen. 0-1. ODC herstelde zich en zocht via opbouw van achteruit regelmatig voor de goal van de tegenstander te komen, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Best Vooruit speelde hun favoriete spelletje om met lange ballen hun spitsen te lanceren en dit leverde in de eerste helft nog 3 doelpunten op. Met de vermelding van hun coach dhr. Fred Hermans dat de ex-ODC-er Ruud het 4e doelpunt voor zijn rekening nam. Zodoende gingen beide teams met een 0-4 de rust in.

In de tweede helft was het Best Vooruit die de score nog verhoogde met een 3 tal treffers. En het harde werken van ODC werd alsnog beloond met 2 onhoudbare treffers van Maartje en Gilles, zodat de eindstand 2-7 op het wedstrijdformulier kon worden gezet. Ik wil nog wel even vermelden dat een paar van onze basisspelers wegens allerlei redenen verstek moesten laten gaan. Het zij zo, maar toch hebben beide teams een mooie pot voetbal laten zien en zelf genoten van hun wedstrijd en daar gaat het om. Over twee weken nieuwe kansen.