&

FC Drunen 1 - LSV 1

LSV vliegt uit de startblokken uit tegen FC Drunen

LSV zondag 25 november vliegt uit de startblokken en komt binnen 5 minuten op voorsprong. Een corner van Rowi van de Besselaar word door Maikel vd Heuvel knap binnen gekopt. Lsv is de eerste helft heer en meester en krijgt kans op kans om de voorsprong te vergroten. Luuk Hobbelen ziet zijn schot knap gepakt worden door de keeper en Yassine Rouadi schiet net over.

Tweede helft zijn de rollen omgedraaid Drunen gaat meer op de aanval spelen terwijl LSV er niet meer uit komt. Na 70 min krijgt Drunen een penalty na hands in de zestien en die word goed binnen geschoten. 5 minuten later komt Drunen op voorsprong een aanval over rechts word breed gelegd en van dichtbij binnen geschoten. LSV gaat risico nemen en krijgt in de counter 3-1 tegen.
Door de gemiste kansen van de eerste helft gaat lsv met een onterechte nederlaag naar huis.

FC Drunen – LSV:  3-1 (0-1) 5. Maikel van den Heuvel 0-1, 73. Edwin van Oosten (pen.) 1-1, 82. Mathijs van der Lee 2-1, 85. Mathijs van der Lee 3-1.

Volgende week speelt LSV thuis tegen Gloria aftrap 14.30!