&

LSV 1 - Oisterwijk 1

LSV stunt tegen koploper Oisterwijk

Binnen tien minuten keek zondag 18 februari LSV al tegen een 0-2 achterstand aan tegen ongeslagen koploper Oisterwijk  door doelpunten van Malvona en Pirron en een afstraffing dreigde, maar LSV herpakte zich en gaf vanaf dat moment goed partij. Steeds meer raakten de LSV-ers er van overtuigd dat er mogelijkheden waren tegen deze ploeg.

Vlak voor de rust was het Matheusz Lenarcik die een goed uitgespeelde aanval van de Lennisheuvelnaren beheerst afrondde. In de 58 minuut was het de mee naar voren gekomen Maikel van Kasteren, die van afstand de Oisterwijkse doelman volkomen kansloos liet. De ploeg van Oisterwijkcoach Faysal Bouhoud  wist niet goed om te gaan met de situatie en toen 10 minuten voor het eindsignaal Rowi van den Besselaar voor 3-2 zorgde kwam er geen antwoord meer van de tegenstander,

Na twee wat ongelukkige, minimale nederlagen is deze overwinning  een flinke motivatie om op de ingeslagen weg verder te gaan. Als de weersomstandigheden het toestaan gaat LSV volgende week op bezoek bij Irene in Gemonde.