&

Tierlo 1 - LSV 1

Zwaar bevochten gelijkspel voor LSV

Technisch en tactisch was er  heel wat op aan te merken, maar dat werd wel gecompenseerd met inzet en passie. De eerste minuten waren voor Terlo . De thuisclub probeerde met een openingsoffensief de wedstrijd vroegtijdig naar zich toe te trekken, Maar de eerste de beste aanval van LSV was raak. Younes Ouassaidi benutte zijn snelheid en daar was de 0-1.

De goal kwam hard aan bij Terlo en meteen viel de druk weg op LSV en werden de Lennisheuvelnaren de bovenliggende partij. Het was allemaal niet zo goed, maar er was wel erg veel strijd. Terlo kon de 1e helft geen vuist meer maken en steeds gevaarlijker kwam LSV voor de goal van Terlo opduiken. Toch viel ook nu weer viel het doelpunt aan de andere kant. Een vrije trap van John Vosters werd van richting veranderd en dat leverde zowaar een goal op. Toch kon LSV nog met een voorsprong de kleedkamer opzoeken voor de rust. Opnieuw was het Younes Ouasaidi die  scoorde voor de Lennisheuvelnaren en dus was de ruststand 1-2.

In de tweede helft gooide Terlo het over een andere boeg. De beuk erin, zoals dat wel een genoemd wordt.  Het werd een onoverzichtelijke, harde wedstrijd en uiteindelijk moest Terlo ook met 10 man verder, maar kort daarvoor was het wel 2-2- geworden door een kopbal van  Robert Kaal. Uiteindelijk bleef de 2-2- stand op heet scorebord en was LSV toch blij een puntje mee te kunnen nemen.
Voor a.s. zondag staat de uitwedstrijd naar buurman De Bocht’80 op het programma. De aftrap zoals gewoonlijk om 14:30.