&

LSV 1 - Knegelse Boys 1

LSV kan het overwicht niet verzilveren

LSV had gedurende de gehele  wedstrijd een optisch overwicht, maar wist de kansen die er zeker wel waren niet te benutten. Twee goed uitgevoerde counters van Knegsel leverden evenveel doelpunten op: In de 40 minuut opende Ad Michielse de score en toen LSV in de tweede helft meer ging drukken was het opnieuw uit een counter Knegsel dat via Joost Box die de 0-2 op het scorebord zette.

LSV bleef aandringen, maar verder dan een doelpunt uit een vrije trap van Jorn Penninx kwam de thuisploeg niet. Jammer, er had deze week meer ingezeten.