&

LSV 1 - Dosko `32 1

Wederom gaat LSV in de tweede helft onderuit

In het regenachtige Lennisheuvel opende Dosko '32 vanaf het begin van de wedstrijd de jacht naar de voorsprong. Hierbij lieten ze in de eerste 10 minuten niet al te best spel zien en kwamen ze niet echt gevaarlijk voor het doel van LSV. Na een kwartier spelen komt het eerste gevaar van de rechterkant, Sjors vd Heijden zet een 1-2 op met Job Wintermans en de bal voor gezet wordt op de opkomende Job Wijnen, een goed schot maar Maykel van Casteren brengt redding voor LSV. Vervolgens dient in de 25e minuut de volgende kans voor Dosko zich aan, via een genomen corner op links door Job Wijnen kan Pieter Castelijns de bal van achter de 2e paal de bal met het hoofd de bal terug leggen op de pantoffel van de mee ingeschoven Toon Bierings die de kans dan ook niet onbenut laat om de bal snoeihard binnen te volleren. Echter kunnen de roodgele niet lang genieten van de voorsprong doordat LSV meteen vanaf de aftrap de bal voorwaarts speelt en Job Kruijssen de op scherp staande Nick vd Boogaard bedient die met een lob de uitgekomen Peter Kamps verschalkt en een minuut later de 1-1 aan laat tekenen. Duidelijk wordt al snel dat Dosko het betere van het spel heeft en nog een drietal kansen krijgt om weer op voorsprong te komen, echter krijgen de roodgele de bal niet tegen het net gewerkt van de goallie van LSV. Ruststand is 1-1 en Dosko zal in de tweede helft met beter verzorgt voetbal moeten gaan proberen om LSV te verslaan en de kansen te benutten die gecreëerd worden.

In de tweede helft komt Dosko sterk gemotiveerd het veld op en leggen ze LSV meteen de wil op, zo is het direct in de 46e minuut Dennis van Woerkum die een doorgekopte bal van Pieter Castelijns met het hoofd meeneemt en alleen op de keeper afgaat en de bal met een mooie boogbal de bal in het netje weet te plaatsen, 1-2! Nog voor het uur is het Stan Jacobs die de 1-3 op het bord doet laten verschijnen door Maykel van Casteren door de benen te spelen en de bal tegen het net aan laat komen