&

Riel 1 - LSV 1

LSV 1 laat zich verassen door Riel 1

LSV 1 liet zich verrassen door een fel startent Riel 1 binnen 7 min creĆ«erde Riel al twee grote kansen.  De defensie van Lsv  stond als een kaartenhuis. In de 8e minuut maakte Riel na weer zwak verdedigen van LSV de verdiende 1-0 waarna Riel vol gas bleef gaan. Echter de grootste kans was na 35 minuten voor LSV,  y quassaidi kreeg de bal na een snelle counter van Roghemi  op een presenteerblaadje, maar die schoot de bal op de doellijn hoog over. De volgende aanval van Riel werd meteen binnen geschoten. Met 2-0 achterstand ging LSV de rust in.

Na de rust was LSV de betere ploeg en zette Riel vast op eigen helft Roghemi krijgt binnen 2 minuten een kans op de aansluitingstreffer maar neemt net teveel tijd  waardoor er ingegrepen kan worden. Een schot voorlangs van N kadi, een kopbal op de lat van Roghemi  en een bal op de paal. De bal wilde er niet in. In de 73 minuut valt dan ook de beslissing na een blunder in de defensie.  Riel kan de 3-0 binnen tikken waarna Roghemi de eerste de beste kans voor LSV op een werkelijk prachtige wijze weet te verzilveren. Een voorzet van links wordt door Roghemi op de borst genomen waarna hij drie verdedigers het nakijken geeft. De bal wordt zonder de grond te raken subtiel in het zijnet geplaatst. Als LSV de volgende wedstrijd start zoals ze de tweede helft speelde dan moeten de punten binnen gehaald kunnen worden !!!