&

LSV 1 - Berkdijk 1

LSV voelt zich bestolen tegen Berkdijk 1

Zondag 9 nvember trad LSV aan tegen de nog ongeslagen koploper Berkdijk, geen eenvoudige klus. Tijdens de wedstrijd leek LSV echter duidelijk van plan de kater van vorige week tegen de Bocht'80 weg te spoelen. Geen moment deed LSV onder voor het erg fysiek spelende Berkdijk . Tegen de verhouding in kwam LSV op achterstand door een kopbal Jochem van Beek  uit een hoekschop. LSV ging door op de ingeslagen weg en toonde voorral meer voetbaltechnische kwaliteiten als de tegenstander. In de 33e minuut kreeg LSV loon naar werken door een doelpunt van de 17 jarige Kevin Bernadina, die toch al een erg sterke wedstrijd speelde.

In de 10e minuut na rust dacht LSV op voorsprong te komen. Uit een scrimmage scoorde LSV , de spelers stonden al weer klaar voor de aftrap toen de scheidrechter zich liet ompraten door de Berkdijk grensrechter, die later aangaf dat er voorafgaande aan de scrimmage sprake zou zijn geweest va buitenspel.  Een tweede fraai doelpunt van Chemi Elizabeth werd wederom afgekeurd voor buitenspel, volkomen onterecht omdat de maker zeker geen buitenspel stond en de speler waarvoor gevlagd werd helemaal aan de andere zijd van het speelveld niet deelnam aan het spel. Foute beslissing van de leiding dus. LSV had voldoende controle om de wedstrijd met een puntendeling te beëindigen , toen een zware overtreding op verdediger Dennis Pimenta onbestraft bleef en  Berkdijk alsnog de overwinning naar zich toe kon trekken.  Even was de Lennisheuvelse selectie na de wedstrijd terneergeslagen over zoveel onrecht maar al gauw ging toch het gevoel overheersen dat er een goede prestatie was neergezet en men tevreden kon zijn met de geleverde prestatie.

Komende  Zondag is LSV vrij en spelen de selecties van LSV en DVG een oefenduel op het LSV Sportpark om 12:00 uur