&

RKPVV 1- Irene 1

vv Irene op schot tegen RKPVV

Tegen het Helmondse RKPVV moest Irene winnen om zo weer aansluiting te krijgen met de middenmoot. In de eerste helft leek dat nog een moeilijke opgave, maar na rust zette Irene de wedstrijd volledig naar haar hand.

Voor rust creeerde Irene wel kansen maar de Helmondse keeper stond steeds in de weg. Tot in de 44e minuut Robert van der Heyden op aangeven van Sven Vonk wel wist te scoren. Een belangrijk momen zo vlak voor rust.Na de thee zette RKPVV alles op alles maar Irene keeper Patrick van Osch stond zijn mannetje. Een keer met dank aan Barry Klopstra die op de doellijn assistentie verleende.
Na een kwartier was het Irene dat het initiatief overnam en een voorzet van Jeroen Boks werd in paniek door een Helmondse verdediger het eigen doel in gelopen. Vlak daarna was het Sven Vonk die door een fraaie kopbal de 0-3 maakte.

Een corner van de thuisploeg ging er via de lat en de Gemondse keeper nog in, maar toen was het weer Irene dat de klok sloeg en wel in de persoon van de pas 16 jarige Tjeerd Peynenburg.
In een kwartier tijd scoorde hij drie maal, en de ene nog fraaier dan de ander. Geplaatst in de kruising, hard in de hoek en subtiel met het hoofd. Prachtig om te zien.
Helaas eindigde Irene de wedstrijd met 10 man omdat spits Ronald Hermans met een knieblessure voortijd moest afhaken.

Komende donderdagavond oefent Irene thuis tegen het 2e team van Boxtel. De aanvang is 20.00 uur.