&

Irene 1 - Elsendorp 1

Zwaar bevochten zege Irene

Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden wisten de spelers van Irene, want Elsendorp stond immers maar vier verliespunten achter en staat bekend als een degelijke en stugge ploeg.
Dat bleek ook al snel toen de spits van de bezoekers de 0-1 scoorde. Bij het doelpunt raakte hij zelf hard de doelpaal en kon direct door naar het ziekenhuis. Wat volgde was een spannende wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde, maar Irene kon niet imponeren.

Na rust rechtte Irene de rug en belangrijke spelers zoals Jeroen Boks en Max van Kaathoven die beide voor de wedstrijd niet helemaal fit waren kwamen toch in het veld. Dit, en het terugvallen op de vertrouwde tactiek van de laatste weken, bracht het gewenste resultaat.
In de 50e minuut wervelde Sven Vonk door de Elsendonkse verdediging en frommelde de 1-1 binnen. Tien minuten later bracht Nick Vliegenthart met een prachtige vrije trap vanaf zeker 20 meter Irene op de belangrijke voorsprong. Maar het was nog niet gedaan. Irene keeper Koen Hermans pakte enkele mooie ballen en Jimmy Geerts redde van de doellijn. Een kwartier voor tijd was het verzet van Elsendorp echter gebroken toen weer Nick Vliegenthart een vrije trap van Robert van der Heijden inkopte. In blessuretijd zorgde Teun van Esch vanuit een strafschop voor de eindstand van 4-1.
Een heerlijke en spannende wedstrijd met prachtig weer en veel publiek. Dat is wat voetballers fijn vinden.

10.30 uur V.V. Irene F2 - Gemert F8 2-1
10.30 uur V.V. Irene F3 - DVG F6 1-3
11.30 uur V.V. Irene D1 - Blauw Geel '38 / Jumbo D6 6-0
13.00 uur Avanti '31 C4G - V.V. Irene C2  1-9
14.30 uur Blauw Geel '38 / Jumbo A3 - V.V. Irene A1 0-2
14.30 uur V.V. Irene B1 - Schijndel / De Wit B3 2-2