Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

The White Boys 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche boys 1 terechte overwinning op White boys 1

Zondag 17 maart na drie weken geen programma mochten Esscheboys heren 1 weer een wedstrijd voetballen. In Waspik had Esscheboys iets recht te zetten van de thuiswedstrijd tegen White boys (0-2 verlies).

In de eerste helft was er veel balbezit voor Esscheboys. Halverwege de eerste helft was het Esscheboys dat 0-1 voor kwam. Een ingooi op links werd diep gegooid, waarna de bal voor geslingerd werd. Luuk Wolfs zat er goed bij en schoof de 0-1 binnen. Lang konden ze er niet van genieten. 2 minuten na de 0-1 scoorde White boys. De bal werd niet goed verwerkt, waardoor White boys met een klein gelukje kon scoren. Voor rust kregen beide teams nog kansen om te scoren. Bart Spooren had tweemaal een belangrijke redding verricht.

Na de rust was het weer Esscheboys die de bal in bezit had. Na een kwartier spelen kwam Luuk van Velthoven 1 op 1 tegenover de keeper. Hij bleef rustig en schoof de bal met links onder de keeper door 1-2. Een aantal minuten na de treffer was het White boys die een grote kans kregen. Eerst was het Bart die in de weg lag, de rebound werd daarna nog net voor het doel weggehaald door Anton vd Struijk. Halverwege tweede helft trapte Bart de bal hard naar voren. De keeper van White boys wilde de bal afschermen en over de achterlijn laten rollen. Luuk Wolfs geloofde er nog in en tikte de bal bij de keeper weg en kon rustig binnen tikken 1-3. Na een goede aanval was het Luuk van Velthoven die de bal voor open doel binnen tikte 1-4. Als Esscheboys zuiniger met de kansen om ging was net nog uitgelopen tot 1-7. Al met al een zeer terechte overwinning voor Esscheboys.

Auteur Tim van Velthoven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


17-03-2019
 
 
The White Boys 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)