Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Riel 1
 

 

Onverdiende nederlaag Essche Boys tegen Riel

Essche boys speelde afgelopen zondag 24 maart een wedstrijd tegen v.v. Riel. Dit was voor beide ploegen een wedstrijd waar iets van afhing. Riel wilde geen punten verspelen om zo de aansluiting met koploper Ollandia te houden. Voor Essche Boys was dit een mooie kans om aan te sluiten bij de ploegen boven hen.

Essche Boys en v.v. Riel begonnen zondag 24 maart om 14 uur aan de eerste wedstrijd van het tweeluik tussen beiden ploegen. Al vanaf de aftrap was duidelijk dat het voetballen lastig ging worden op het slecht bespeelbare veld van Essche Boys. Toch wist Essche Boys alle aanvallen van v.v. Riel makkelijk af te slaan. Riel had moeite met de compact staande verdediging van Essche Boys. Echter wist Essche Boys zelf ook weinig te creƫren. In de openingsfase van de wedstrijd was er toch een mogelijkheid voor Essche Boys. Koen Schalkx werd met een lange bal de diepte in gestuurd, maar kon deze kans net niet benutten. Riel is nog een aantal keer gevaarlijk geweest met corners, maar ook dit leidde niet tot de openingstreffer.

Ook in de tweede helft veranderde het spelbeeld weinig. Essche boys had vaak de bal maar wist steeds niet de juiste pass te geven om echt gevaarlijk te worden. Bij beiden ploegen miste er scherpte in de aanval. Iets wat de wedstrijd wel bevatte waren een aantal gele kaarten die gepakt werden aan beiden kanten. Toch was het verder sportief en zonder enige opstootjes. Verder in de tweede helft werd Essche Boys steeds gevaarlijker. Riel wist weinig balbezit te houden, dit zorgde ervoor dat er geloof kwam bij Essche Boys dat ze de wedstrijd konden gaan winnen. Riel wist nog wel een keer gevaarlijk te worden in de tegenaanval met een schot op het doel van Essche Boys. Maar dit schot werd goed gekeerd door Bart Spooren. Verder gaven beiden ploegen net zoals in de eerste helft weinig tot geen kansen weg. Het doelpunt van v.v. Riel kwam echter toch nog aan het einde van de tweede helft. Tim van Velthoven wilde de bal terugspelen op de keeper maar raakte de bal niet goed waardoor de spits van v.v. Riel er met de bal van door kon gaan. De keeper van Essche Boys probeerde de bal nog weg te schieten maar schoot de bal tegen de spits aan waardoor de bal in het doel van Esch stuiterde. Trainer Leon van Wanrooij probeerde nog wat te forceren bij Essche Boys door de aanvallers te wisselen, maar dit mocht helaas niet baatten.

Volgende week krijgt Esscheboys de mogelijkheid op revanche, het speelt dan namelijk uit tegen v.v. Riel

Auteur : Tim van Velthoven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


24-03-2019
 
 
Essche Boys 1 - Riel 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)