&

Essche Boys 1 - Eli 1

Eli is Essche Boys de baas

In de eerste minuten waren er drie enorme kansen voor Essche Boys. Dat resulteerde maar slechts in 1 doelpunbt. Marco den Ouden legde na een goede actie de bal terug op routinier Yannic van Gerven die beheerste afrondde, waardoor Essche Boys verdiend op voorsprong kwam.

Na deze enorm stormachtige beginfase zakten het spel Essche Boys ver terug. ELI kwam met goed voetbal steeds gevaarlijker voor het doel van Essche Boys. Een kwartier na de 1-0 was het Roel Donkers die zich prima wist vrij te spelen om de 1-1 in te scoren. ELI kwam steeds beter in haar spel en probeerde met goed verzorgd voetbal de verdediging van Essche Boys te verslaan. 10 minute voor rust scoorde Aaron Hurkx, na twijfelend verdedigen, de 1-2 en binnen enkele minuten ook de 1-3. Wat tevens de ruststand was.

De wedstrijd na rust werd erg rommelig en het goede spel van Eli werd steeds minder goed waardoor Essche Boys hoop bleef houden. Essche Boys ging steeds nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer. Ze kreeg genoeg kansen, maar deze werden niet verzilverd. Nadat de aansluitingstreffer uit bleef was het Bram Donkers die aan alle hoop van Essche Boys op een gelijkspel een einde maakte. Met een prachtig afstandsschot vanaf circa 20 meter bepaalde hij de
eindstand op 1-4.

Zondag 5 November speelt Essche Boys de uit-wedstrijd tegen Wodan. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.