&

EMK 1 - Essche Boys 1

Essche Boys kansloos tegen EMK

Essche Boys speelde zondag 15 oktober tegen angstgegner EMK uit Nuenen. Al snel was te zien dat EMK de bovenliggende partij was. In de 5e minuut schoot Rick van den Bogaard op de paal. De druk van EMK op het doel van Essche Boys werd daarna alleen maar groter en een mooie pass werd door Rick van den Bogaard binnengeschoten, 1-0. Rob Verbruggen zag in de 18e minuut de uitstekende doelman Bart Spooren zijn schot keren. Essche Boys kwam er 2x goed uit met een counter, maar beide afstandsschoten van Marco waren een makkelijke prooi voor de keeper van EMK. Een paar minute later verdubbelde EMK de score. Uit een corner in de 25e minuut was het Rick Slaats die als laatste met zijn schouder de bal raakte na een kopbal van Christian Messerschmidt, 2-0. In de 44e minuut schoot Rick Frederiks EMK op een verdiende 3-0 voorsprong uit een vrije trap die in de linkerbenedenhoek de Essche Boys doelman Bart Spooren kansloos liet.

Na rust begon EMK slap aan de 2e helft, waardoor Essche Boys onder de druk vandaan kwam. Essche Boys kreeg in de 55e minuut een goede kans. Na een goede actie van Marco den Ouden werd zijn iets te scherpe voorzet door de bijgesloten Yannic van Gerven met een uiterste sliding tegen de paal aan geschoten. In de 60e minuut kreeg Johan Jansen nog een open kans maar via de doelman ging zijn inzet over. In de 65e minuut werd een bal diep op Rick Slaats gestuurd en hij bediende daarna Rick van den Bogaard die de 4-0 binnenschoot. Rick van den Bogaard scoorde in de 75e minuut uit een voorzet van Rick Slaats ook de 5-0. In de 80e minuut speelde Rick Slaats zich vrij in de 16-meter en schoot de 6-0 binnen. Het slotakkoord was voor Rick van den Bogaard die na een solo de 7-0 op het scorebord bracht wat tevens de einduitslag was. Het was de wedstrijd van Rick wat er werd 7x gescoord door een Rick.

Zondag 22 oktober gaat Essche Boys op bezoek bij SBC uit Son & Breugel. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.