&

Essche Boys 1 – Steensel 1

Essche Boys verliest bekerwedstrijd tegen Steensel

Essche Boys 1 is er zondag 21 augustus er niet in geslaagd om in de voorronde van de KNVB beker Steensel 1 te verslaan. Het duel vond plaats sportpark Essche Boys en het team van Rob van Grinsven verloor met 1-2 in de stromende regen.

Steensel opende de score al vroeg in de eerste helft waarop nieuwkomer bij Essche Boys Ruud Biesheuvel de gelijkmaker wist te maken met een achter het standbeen doelpunt. Binnen vijftien minuten viel het derde doelpunt van de wedstrijd dat in het voordeel was voor het team uit Steensel 1-2. Uiteindelijk wist het thuisspelende team daar geen antwoord op te geven zodat de eerste beker wedstrijd overwinning naar Steensel ging

Dinsdag 23 augustus speelt Essche Boys hun tweede beker wedstrijd nu tegen PSV (am) om 20.00 uur op sportpark de Essche Boys