&

Essche Boys 1 - OVC`26 1

Essche Boys verliest wederom van OVC '26

Zondag 19 maart stond de wedstrijd Essche Boys – OVC '26 op het programma. De vorige wedstrijd ging kansloos verloren met 5-1, dus de mannen van Rob van Griensven hadden iets recht te zetten.
Het eerste half uur ging de wedstrijd gelijk op en na een kwartier spelen kreeg kreeg Essche Boys een mooie kans om op voorsprong te komen.

Een goede voorzet van Dennis Vorstenbosch werd bij de 2de paal voorlangs geschoten door Jasper Vorstenbosch. Na een half uur kwam OVC '26 op voorsprong. Een hoekschop werd doorgekopt bij de 1ste paal en de volledig vrijstaande aanvaller Akkermans die bij de 2de paal stond kon de bal simpel binnen tikken, 0-1. Vijf minuten voor rust werd het 0-2 na een bekeken schot met buitenkant voet door Visser. 10 minuten na rust besliste OVC '26 het duel. Een diepe bal werd niet goed verwerkt door de Essche defensie waarna Visser simpel de 0-3 kon binnen tikken. OVC '26 speelde steeds beter en Essche Boys had hier geen passend antwoord op en werd totaal overlopen. Een goed genomen vrije trap werd binnengekopt door wederom Visser die hierdoor zijn 3e goal van de middag kon noteren. Tien minuten later werd het ook nog 0-5. Weer was het Visser die scoorde, zijn 4e van de middag. Een bekeken schot in de korte hoek was keeper Frits Hermes te machtig. OVC '26 nam volkomen terecht de 3 punten mee en Essche Boys droop gedesillusioneerd af. Door dit verlies blijft Essche Boys op 19 punten staan.

Zondag 26 maart speelt Essche Boys de belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent Gloria UC uit Baarle Nassau. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.