&

Essche Boys 1 - GSBW 1

10-tal Essche Boys knokt zich naar een punt.

Zondag 13 november speelde Essche Boys wederom een thuiswedstrijd. Dit keer kwam GSBW op bezoek. Vorige week konden de Esschenaren 3 punten in eigen huis houden na de overwinning op Riel en wilden deze lijn graag doortrekken tegen GSBW.

GSBW begon sterk aan de wedstrijd. Na 10 minuten moest Essche Boys al met 10 man verder. Het was Marco den Ouden die met 2 keer geel en dus rood kon gaan douchen. Het strijdplan werd aangepast en de jongens van Rob van Griensven lieten zich inzakken en vormden een Blauw witte muur waar GSBW moeilijk doorheen kwam. In de 37e minuut kwam GSBW uit een ingestudeerde corner toch op een 0-1 voorsprong. De bal werd teruggelegd en vanaf 20 meter onhoudbaar binnengeschoten door de middenvelder van GSBW. De tweede helft bleef GSBW aanvallen en Essche Boys bleef stug verdedigen. Het lukte GSBW niet echt om gevaarlijk te worden en beide ploegen creĆ«erden geen enkele kans. Omdat de stand 0-1 bleef Essche Boys hoop houden. In de 83e minuut viel de Essche gelijkmaker. Dennis Vorstenbosch werd diep gestuurd door Robin van Beek en nam de bal perfect aan uit de lucht. Na een lichte aarzeling (wel of geen buitenspel) ging hij alsnog richting de keeper, passeerde hem en maakte de 1-1. De resterende minuten kwam Essche Boys niet meer in gevaar en sleepte zo een punt binnen.
Door dit gelijkspel blijft Essche Boys thuis ongeslagen.

Zondag 20 november staat er geen wedstrijd op het programma voor Essche Boys 1. De eerstvolgende wedstrijd speelt Essche Boys uit tegen Jong-Brabant. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.