&

DVG dames 1 - Keldonk dames 1

DVG dames 1 in de winning mood ook tegen Keldonk dames 1

Op deze prachtige nazomerse zondag 19 september is het stil op de Liempdse velden. Alleen de dames speelde vanochtend hun inhaalwedstrijd thuis tegen vv Keldonk en het 5e ging op bezoek bij Rhode. In Sint- Oedenrode speelden zij een iets wat ongelukkige wedstrijd, na een 2-3 voorsprong werd er uiteindelijk met 4-3 verloren. De dames deden het beter en na een 1-0 ruststand, gescoord door Milou Welvaarts, werd er in het begin van de tweede helft snel een einde gemaakt aan de mogelijke aspiraties van Keldonk. Twee doelpunten in de 46e en 49e minuut door, wederom Milou en Stans Beerens, brachten DVG op een comfortabele voorsprong die gaandeweg werd uitgebreid tot een 5-0 overwinning. Opnieuw waren het Milou en Stans die de treffers voor hun rekening namen. Door deze overwinning staan de DVG-dames op een 3e plaats met een achterstand van 4 punten echter nog met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de koploper FC de Rakt.

Woman of the match was Kelly van Veghel.

Voor DVG-1 staat volgende week de thuiswedstrijd tegen FC Schadewijk op het programma dat vandaag het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Juliana Mill (geblesseerde scheidsrechter) uitspeelde. Mill stond op dat moment met 2-1 voor en won gisteren uiteindelijk met 3-1.

Deze wedstrijd is voor DVG van groot belang omdat er nog maar twee wedstrijden te spelen zijn voordat de eerste prijs van het seizoen verdeeld wordt :  de 1e  periode titel.