&

LSV 1 – De Bocht 80 1

Patrick Broks beslist derby LSV - De Bocht ’80

Zondag 18 maart pas in de 68ste minuut gebeurde er iets hartverwarmends in de ijzige koude doordat Mateusz Barabas LSV via een kopbal op voorsprong zetten. Faruk Pinarbasi maakte in de 83ste minuut de gelijkmaker; 1-1. Matchwinnaar werd Patrick Broks die in de 87ste minuut een vrije trap via onderkant lat binnen schoot. Eindstand 1-2. Een mooie opsteker voor De Bocht 80 dat door deze overwinning enkele plaatsen stijgt op de ranglijst.

In de bittere koude was er de eerste helft niets te beleven in de derby. LSV en De Bocht ’80 waren prima aan elkaar gewaagd. Behoudens enkele halve kansen gebeurde er niets hartverwarmends voor rust.
Na rust had LSV de wind mee en zette het druk richting het doel van De Bocht ’80. In de 50ste minuut schoot LSV van dichtbij over. Vijf minuten later schootFarukPinarbasi namens De Bocht ’80 net naast. In de 68ste minuut kwam LSV op voorsprong. MateuszBarabasmocht vrij inkoppen; 1-0. Niets leek erop dat de Bocht nog langszij zou komen totdat FarukPinarbasi in de 83ste minuut de diepte werd ingestuurd en de bal beheerst binnen schoof; 1-1. Drie minuten voor tijd kwam een jongensdroom uit. Ex LSV-er Patrick Broks schaarde zich achter een vrije trap en schoot de bal snoeihard via onderkant lat binnen. Maykel van Kasteren had nog een punt kunnen redden voor LSV in blessuretijd maar schoot van dichtbij hoog over. Een mooie overwinning voor de Bocht ’80 dat LSV nu voorbij gaat op de ranglijst.

Volgende week is het Super Sunday bij De Bocht en komt Berkdijk op bezoek.