&

de Bocht`80 1 - Broekhoven 1

De Bocht ’80 sluit seizoen af met gelijkspel 1-1 tegen Broekhoven

De Bocht ’80 speelde zondag 27 mei de eerste helft zeer matig. Al na vijf minuten stond het 0-1 door een treffer van Piotr Rudnicki. De tweede helft herstelde De Bocht ’80 zich en kwam het langzij in de 93ste minuut door een treffer van Thanh Nguyen. Eindstand 1-1.

Broekhoven had al in de eerste minuut op voorsprong kunnen komen maar keeper Edwin der Kinderen stond goed opgesteld. In de vijfde minuut leed De Bocht dom balverlies waarvan Piotr Rudnicki profiteerde; 0-1. Hierna creëerde Broekhoven nog diverse kansen maar scoorde niet. De Bocht creëerde de eerste helft geen enkele kans.

Na rust kwam De Bocht beter in het spel. Thanh Nguyen kopte net voorlangs in de 50ste minuut en een schot van Gabby Gijzen ging net naast in de 55ste minuut. In de 65ste minuut kwam De Bocht met de schrik vrij toen Robert Czeberak net voorlangs kopte. Mark van Dongen vlamde na een mooie combinatie in de 65ste minuut op doel maar de keeper van Broekhoven redde bekwaam. Vlak voor tijd kwam de Bocht met tien man te staan (2x geel). Toch kwam de Bocht nog tot scoren. In blessuretijd legde Mark van Dongen uit een corner de bal klaar voor Thanh Nguyen die de bal beheerst binnen schoot. Eindstand 1-1 in de laatste wedstrijd van het seizoen. Volgende week spelen de lagere elftallen hun laatste wedstrijd en wordt het seizoen feestelijk afgesloten.